Një nga kompanitë më të reja por me historik të hershëm në Shit-Blerjen e pronave.

Stafi dhe agjentet tane jane te gatshëm ne cdo kohe të bëjmë më te mirën per pronën tuaj.

Administrim dhe marketing i pronave i shtrirë ne qytetet kryesore te Shqiperise.

Informacione dhe bashkepunime me te gjithe operatoret dhe individet qe operojne ne kete sektor.